Wie zijn wij?

Al meer dan 20 jaar levert Construction Media audiovisuele oplossingen om het veiligheidsbewustzijn van medewerkers te vergroten. Eén beeld zegt namelijk meer dan duizend woorden. Door innovatieve methoden van kennisoverdracht zoals e-learning, blended learning en klassikale trainingen wordt de kennis over veiligheid en gezond werken bij medewerkers vergroot en geborgd.

Het team

Bij Construction Media staan de medewerkers centraal. Het team bestaat uit meer dan 20 medewerkers waar hecht mee samengewerkt wordt. Geen overbodige managementlagen en geen bureaucratie bij ons! Tevreden medewerkers die hard werken en met z'n allen een fantastisch product weten neer te zetten.

Dat is de kracht van ons team, samen sterk!

oplossingen constructionmedia

"Structurele samenwerking met onze klanten is van essentieel belang om onze oplossingen verder te verbeteren. Samen zie je meer kansen, bundel je krachten en creëer je meer succes."

paul bongenaar
Paul Bongenaar, Directeur

Wij vinden kwaliteit belangrijk

De NRTO is de overkoepelende branche organisatie voor trainingsbureaus en opleidingscentra in Nederland, en speelt belangrijke rol bij het op de agenda zetten van particulier opleiden. De NRTO is gesprekspartner voor o.a. politiek, onderwijs en de media en wil een kwalitatief erkend en herkend opleidings- en examenaanbod realiseren. Hiervoor heeft de NRTO een kwaliteitskeurmerk ingevoerd. Construction Media voldoet aan alle kwaliteitseisen van dit keurmerk en onderschrijft de gedragscode van NRTO. Voor meer informatie zie www.nrto.nl.

nrto
 • bouwbox tv video

  Bouwbox TV-Video

  Lancering van Construction Media met De Bouwbox TV-Video combinatie.

  - TV-Video combinatie
  - Uitgebreide video mediatheek
 • bouwbox digitaal

  Bouwbox Digitaal

  Construction Media heeft naast de TV-video combinatie ook een oplossing die op computers werkt.

  - Bouwbox media player
  - Uitvoerders handboek
  - Complete mediatheek op CD-rom
 • vgmbox digitaal

  VGMBox Digitaal

  Construction Media heeft een 100% audiovisuele VCA Basisveiligheidscursus ontwikkeld, de VGMBox. Deze zelfstudie VCA Basisveiligheid wordt gekenmerkt door:

  - 100% praktijkgericht fimmateriaal
  - Groot aantal oefenvragen -en examens
 • projectbox digitaal

  Projectbox Digitaal

  Construction Media heeft in samenspraak met BAM woningbouw een unieke audiovisuele projectintroductie in vijf talen ontwikkeld.

  - Snel en eenvoudig eigen projecten samenstellen
  - Registratie formulier en kennis toets
  - In 5 talen (NL, UK, DE PL en TR)
 • vgmbox klassikal vca

  VGMBox klassikaal

  Als aanvulling op de zelfstudie VCA Basisveiligheid van de VGMBox is er een eendaagse audiovisuele klassikale VCA Basisveiligheidscursus ontwikkeld.

  - Interactief
  - 1-daags
  - Door heel Nederland
 • toolboxer digitaal

  Toolboxer Digitaal

  Construction Media heeft een oplossing voor de industrie ontwikkeld die op een duidelijke en eenvoudige manier de veiligheidsbewustwording van medewerkers vergroot. Als aanvulling op de zelfstudie VCA Basisveiligheid van de VGMBox is er een eendaagse audiovisuele klassikale VCA Basisveiligheidscursus ontwikkeld.

  - Praktijkgerichte industriële films
  - Uitgebreide mediatheek op CD-rom
 • vgmbox online vca

  VGMBox online

  Als doorontwikkeling op de VGMBox Digitaal introduceert Construction Media een volledige webbased variant, VGMBox Online. Een complete online audiovisuele VCA cursus. Naast VCA Basisveiligheid nu ook VCA VOL.

 • bouwbox en industriebox online

  Bouwbox online en Industriebox online

  Om de veranderingen in de bouw voor te blijven heeft Construction Media nu ook een volledige online variant van de Bouwbox en Industriebox ontwikkeld.

  - Plaats en tijd onafhankelijk
  - Eigen tijd en tempo
  - 100% Borging
 • veiligheidcursus industrie

  Veiligheidcursus voor industrie

  In samenwerking met Consortiumbo heeft Construction Media een online audiovisuele veiligheidscursus voor medewerkers in de industrie/techniek ontwikkeld.

 • projectbox online

  Projectbox online

  Projectbox is vanaf nu ook als webbased variant beschikbaar. Hierdoor kunnen projectintroducties vooraf gedaanworden door onderaannemers.

  - Geheel online
  - Registratie en toetsing voor starten van project
  - 100% borging
 • powerbhv

  PowerBHV

  Construction Media heeft samen met SBK opleidingen een unieke BHV cursus ontwikkeld bestaande uit e-learning en praktijk.

  - Halve dag praktijk
  - Theorie middels e-learning
  - Tijdbesparing
 • poortbox

  Poortbox

  Construction Media lanceert een online audiovisuele registratie- en poortinstructie voor industriële bedrijven.

  - 100% webbased
  - Eenvoudig aanpasbaar
  - Meertalig
 • e-learning atex awareness

  E-learning ATEX awareness

  Construction Media heeft een 100% audiovisuele ATEX awareness cursus ontwikkeld, onder de merknaam ATEXBox. De e-learning sluit naadloos aan bij modules 000 en 001 van IECEx05 schema. In deze e-learning leren cursisten hoe ze veilig kunnen werken in de verschillende ATEX zones.

 • e-learning atex awareness

  BHV Basis, Basis & VOL in het Engels

  De online cursus BHV Basis is compleet vernieuwd en voldoet aan de richtlijnen NIBHV en Oranje Kruis. De online BHV cursus is opgebouwd uit films en presentatrice en is bedoeld voor BHV opleiders om cursisten beter voorbereid op de praktijktraining te laten deelnemen.

  Aan de bestaande online VCA cursussen zijn weer 2 nieuwe cursussen toegevoegd. Zowel de VCA cursus Basis als VOL zijn nu ook beschikbaar in het Engels.

 • e-learning atex awareness

  Nieuwe locatie, Cursussen vernieuwd, Projectbox Update

  Construction Media is verhuisd vanuit Eersel naar Waalre, Onze nieuwe locatie in Waalre geeft ons de mogelijkheid om verder te groeien.

  Alle VCA-cursussen van de VGMbox, zowel de klassikale VCA cursussen alsook de online VCA cursussen zijn compleet vernieuwd zodat deze volledig voldoen aan de actuele eind- en toetstermen van het SSVV.

 • e-learning atex awareness

  Safety Learning Management Systeem (LMS)

  Het Safety Learning Management Systeem (LMS) van Poortbox is volledig vernieuwd. Om nog beter tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten zijn er ook verschillende nieuwe functionaliteiten ontwikkeld. Hierdoor verloopt de registratie, instructie en intake van medewerkers aan de poort zeer soepel!

 • e-learning atex awareness

  VCA Basis cursus Pools

  Het VCA cursusaanbod is nu uitgebreid met de online VCA Basis cursus Pools. Daarnaast wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van de nieuwe Safety-ID app. Check eenvoudig of de medewerkers op Projectbox projecten goed zijn geregistreerd en geïnstrueerd! Daarnaast worden er in de toekomst tal van nieuwe functies aan de app toegevoegd waardoor uitvoerder makkelijker kunnen werken.

bouwbox industriebox projectbox poortbox vgmbox bhvbox atexbox